Treningssenteret Moldehallen

Treningssenteret Moldehallen er Moldes største treningssenter. 

Med vel 2500 m2 på ett plan har vi en flott utstyrspark med det nyeste av treningsutstyr fra Technogym.  Kondisjonsmaskiner,  apparater og frivektsområder av beste kvalitet og med de nyeste trendene innen trening.  

Vi tilbyr egentrening, med veiledning og tilrettelegging. 
Sammen legger vi opp din treningsdag!

Er du av typen som liker å trene sammen med andre, er trening i gruppe ett godt alternativ.  Vi tilbyr effektiv og variert trening i vår gruppetreningssal og sykkelsal. 
Senteret har også to squashbaner av internasjonal standard. Utleie av utstyr...
Garderobene er utstyrt med låsbare skap, dusj og badstu. 
Vi har også 7 moderne solarier som kan benyttes av alle over 18 år.

Utenfor Moldehallen er det gode parkeringsmuligheter og ingen parkeringsavgift.
Ta gjerne turen innom oss for en kopp kaffe og omvisning.

Velkommen til oss!

Treningssenteret Club ALEX

Treningssenteret Club ALEX er et nyetablert senter i Molde sentrum og ligger i 1. etasje ved resepsjonen på Hotell Alexandra. Senteret er åpent fra 05:30 – 23:00 hver dag hele uken. Lokalet er fylt opp med topp moderne utstyr levert av Technogym. Garderobene har gode dusjmuligheter. Rett utenfor senteret ligger det en busstopp hvor det går jevnlig busser forbi. Dette senteret er ypperlig for de som jobber i byen og for studenter.

Treningssenteret Pole

I 5. etg på Moldehallen har vi et nytt lokale med 5 polestenger, og det holdes ukentlige gruppetimer med instruktør. Det er også lagt opp til egentrening for deg som er medlem.
Poledance er en nyere trend innen treningsbransjen. Her kombinerer du dans og turn, i sammenheng med en fastmontert svingstang

Personvern